Александър Николов, разплакал няколко стотин байганьовци, е невероятна новина, за която вече дни наред четем и слушаме. Само се чудя с какво толкова ви смути? И защо за Бога искате да накажат човека, било то Александър от Париж или Спас от Кочериново? И той, и ужилените са опитали да измамят системата, само че само един от тях е успял. Спас някой си не е виновен, че българинът все иска да мине метър, било то за по-евтин билет или по-евтина техника? Той си е намерил хранителна среда. Любовта към далаверата е наторявала неговите престъпни схеми. А престъпни ли са всъщност. Да си почъраш легално продукт и да не го получиш от търговеца е измама, но да платиш за услуга от познат и да не я получиш - дали е престъпление.

Спас – Александър е само една кутия цигари без бандерол, но празна, за да ви е гадно, че сте опитали да заобиколите правилата.

Вяроятно сега за тежест трябва да използвам някой възвишен цитат от Ницше, но днес съзрях толкова мъдрост в думите на В.Р.

„Ако някой иска да мине метър и да си купи билети по-евтини - ами да страда, това е моят отговор. Не мога да хвърлям сили и средства допълнително, за да предпазвам и тези, които неблагоразумно вършат неща, които не са по правилата".

Валентин Радев, министър на вътрешните работи на Р България

Кратко, ясно и точно.

Спрете интернета на Спас, а българинът е добре да започне да мисли по-трезво, да не се доверява, защото както е казал народният гений „Евтиното излиза скъпо”. Най-вече евтините ценности.

В страната, в която върнат портфейл задължително се превръща в новина, няма как да няма Спас – Александър. На Ин му трябва и Ян, нали? Спас – Александър и Бай Ганьо са родени един за друг