Клошари бягали от горящата сграда, 12 бездомници живеели в бившия отрезвител (ВИДЕО)

img
автор БургасИНФО, снимки и видео Павлина Попова

Вижте разказа на Петър. Според съседи двама клошари са избягали отвътреЦяла  дузина бездомници са живеели в изоставената сграда според съседи. Това се потвърждава и от думите на Петър, който разказа пред БургасИНФО, че е сигнализирал в пожарната, след като са избухнали пламъците. По негови думи той е влизал  в сградата един -два пъти, а вътре имало  5-6 души, които нямало къде да живеят.

Съседи разказват, че сред постоянните обитатели били цяло семейство и инвалид с патерици. Когато огънят избухнал - излезли двама. Не е изключено някой от пияниците, които са живеели вътре, да не е успял да излезе.

В момента температурата вътре е много висока и най-важната работа на огнеборците е да спрат пламъците, за  да не се прехвърлят  към Онкодиспансера, близката бензиностанция и жилищните сгради, една от които цялата е в изолационни материали, защото се санира.

За момента няма данни за хора, които да са викали за помощ от вътрешността на сградата, която официално е необитаема, но в нея според съседи се приютяват бездомници. Рано сутринта след потушаване на пожара ще бъде направен повторен оглед, за да потърсят останки от човешко присъствие.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Полицията влезе в погребалните агенции в Бургас

Пожар в Жандармерията

Трагедия край Атия: Шофьор с "Шевролет" уби 16-годишен ученик