Компания от Брайтън търси да назначи на щат купонджия, който ще получава годишна заплата от 21 хиляди британски лири и ще посещава най-горещите партита на планетата. Информацията предава в. "Метро".

Щастливецът ще бъде командирован в Лас Вегас и ще се впусне в шумни забавления в басейна, ще присъства на състезания с хъскита в Исландия, като ще следи и за северни сияния, ще тества джин в Брайтън и ще купонясва из улиците на Ню Орлиънс по време на празниците за Марди гра.

И за всичко това одобреният кандидат ще получава добри пари от работодателя - фирмата HenHeaven, пише БТА. Тя е специализирана в организирането на момински партита и се стреми да ги направи колкото се може по-увлекателни. Компанията си търси видео блогър, който да се присъедини към екипа, излъчващ забавите си в Youtube.

Работната седмица на професионалния купонджия ще бъде от 37,5 часа седмично. Кандидатът трябва да се чувства в свои води пред камерата и да дава своя принос партита да стават по-атрактивни за потенциалните клиенти на фирмата.

Кандидатите за сладката професия трябва да изпратят на работодателя 2-минутно видео, в което да докажат, че са най-добрият избор за обявения щат.