Крадецът, който отмъкна 1550 лева от магазин в центъра на Бургас (виж ТУК), е действал изключително нагло. Той два пъти се е връщал, за да рови зад щанда. Явно е бил набелязал предварително обекта, разказаха съседи пред репортер на БургасИнфо, които са го видели на улицата. Те обаче не са подозирали неговите намерения, докато не извършил обира. Мъжът, който е на видима възраст около 33-35 години е влязъл веднъж в магазина, но е намерил касата празна. След което излязъл, но продължил да дебне за удобен случай при който влязъл повторно, разровил рафтовете зад щанда и открил кутията с парите.

Апашът е дребен, мургав, русоляв и леко плешив. Бил е облечен с синя тениска и червени панталони. Той не е познат на живущите в квартала.

Задигнаха 1 550 лв. от хранителен магазин в центъра зад гърба на магазинерка, докато зареждала щандовете

Магазинът, разположен в тиха улица в центъра на града, честно е атакуван от крадци. Преди време тандема Доника и Петко, станали популярни, след като откраднаха кутия с дарения за лечение на болно дете от друг магазин в ж.к. Славейков (виж ТУК), също са посещавали нееднократно търговския обект. Те се опитали да извършват кражба като Петко е пазарувал, прикривайки Донка, а тя се е опитвала да извърши грабежа. Опитите им обаче ударили на камък, а малко след това били заловени от полицията.

Заловиха Доника и Петко, които откраднаха парите за лечение на болно дете в Бургас. Криели се при приятел в ж.к. "Братя Миладинови"