Неповторимата Силвия Кацарова ще превземе Южното Черноморие на 26-ти август, събота. Тя ще грабне сърцата на публиката в най- хитовия на юг от Бургас бийч бар „Парадисо“, който се намира край Черноморец. Невероятната екзотична обстановка на плаж „Тополите“, както е старото име на ивицата, ще бъде огласена от взривяващия глас на Силвия Кацарова с незабравимите песни, разтърсващи поколения българи - „Обичам те“, „Топъл дъжд“, „Обещай ми любов“ и други. Така плажът ще се утвърди като най-романтичното и обичано място за всички, които харесват лукса, емоцията и екзотиката.

Няма друга по-красива ивица по Южното Черноморие, на която всеки гост е ВИП-турист. Всеки човек на плажа не е просто летовник, а е специален гост, за когото се грижи висококвалифициран екип.

Самите посетители там се чувстват знаменитости, защото са обградени от вниманието на професионалисти. Концесионерите се грижат за спокойствието и уюта на всеки гост поединично, включително и през нощта. За децата е осигурен детски кът, водни атракции. Ако пък прекалено ви напече слънцето – няма защо да се притеснявате, веднага при вас ще дойде учтив служител, който да ви даде съвет как да се разведрите и отново да се радвате на морето и слънцето. Защото тук сте в оазиса на удоволствията.

Чадърите с палмови листа пренасят туристите в екзотична атмосфера. Опитни спасители контролират цялата ивица, а специални заграждения показват зоните за безопасност във водата. Цялото обслужване на ивицата е под абсолютен контрол в интерес на посетителите – на бара се предоставя само качествен алкохол, а кухнята е на най-високо ниво и отговаря и на най-изтънчения вкус.

И за да ви помогнем да намерите най-доброто място по Южното Черноморие, за да се почувствате наистина ВИП-туристи, ето и координати:

Плаж „Тополите“, както е старото име на „Парадисо“, се намира само на няколко километра от Черноморец, посока Созопол, под вилна зона „Червенка“. Разпростира се на близо 40 дка площ.

Ивицата се превърна бързо в една от най-модерните по родното Черноморие.

Входът е на цена 20 лева, а резервации могат да се правят на телефон 0888 44 15 38.