„Приятели, снощи бях арестуван и унижен публично, пред пълен клуб в Слънчев бряг. Отнети са ми лични вещи- лаптоп и зарядно) ,без адекватно обяснение от РУ Несебър. Написаха ми 2 броя наказателни постановления- едното за това ,че пускам музика (това ми е професията), второто постановление и ареста, са вследствие на това ,че отказах да предам лаптопа доброволно... Това написа в личния си профил във Фейсбук DJ Станчо, който бе задържан след среднощната операция на МВР, НАП, РИОКОС, Агенция „Митници” и пр. оглавявана от вицепремиера Валери Симеонов.

Симеонов съобщи за акцията в Слънчев бряг в социалните мрежи: „Започнахме мащабни изненадващи проверки, като първият удар беше върху прословутия "Оксижен" на известната пазарджишка мутра Божо „Кравата“. Заведението е имало над 20 акта за нарушения до снощи, но продължаваше да работи и да нарушава разпоредбите за шум. Тази нощ, обаче, им бяха иззети музикалните уредби и под слисаните погледи на собствените им охранители, "Оксижен" прекрати работа...Заради отказ за съдействие и съпротива DJ-ят беше „закопчан“ с белезници и прибран в районното за 24 часа.
След като приключихме проверката на "Оксижен" и заведението затвори, тарикатите са внесли нови апаратури. Изчакахме „възкръсналото“ заведение пак да се напълни с хора и отново им иззехме аудио уредбите . Тази нощ, обаче, им бяха иззети музикалните уредби и под слисаните погледи на собствените им охранители, "Оксижен" прекрати работа...”

„ Нещата придобиват нетърпима посока?! Акт може да се напише на управителя или собственика на заведението, но към артист е нечовешки унизително и нелогично”, пишат колеги на DJ Станчо в социалните мрежи.