Кмет стана герой, избяга от болницата, за да спаси човек

img

Кмет с инфаркт избяга от болница заедно с апаратурата. Причината - обадили му се по телефона за негов приятел, който бил зле, разказа Нова тв.

Кметът на дупнишкото село Бистрица е познат сред съселяните си като ексцентричен и добродушен човек. Повече действа, по-малко мисли, казват те, особено при спешни случаи.

„Той е герой и помага на абсолютно всеки, който и да му звънне. Винаги тръгва пръв”, разказва Радослав Димитров.

Така се случило и миналата седмица. Докато отивал на работа, на кмета му прилошало. В болницата констатирали микроинфаркт. В този момент обаче приятел му звъннал по телефона.

„Каза само: „ Гецата е много зле, у гората е станало нещо, дай да идем да го прибираме”. Той не знаеше, че аз съм в болница. Станах и тръгнах”, разказва Кирил Огненски.

Кметът тръгнал заедно с прикрепения за него болничен апарат, защото състоянието на мъжа, с прякор Гецата, било тежко. Докато карал мотор го ужилино насекомо и получил алергичен шок.

„Момчето лежеше в безпомощно състояние. Аз много се изплаших, даже съвсем сериозно казвам, че си помислих, че е починал”, разказва още Кирил Огненски.

Мъжът вече е в болница, където се възстановява. А кметът Огненски е доволен от развръзката, но не разбира защо се шуми около случая.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос

Трагедия край Атия: Шофьор с "Шевролет" уби 16-годишен ученик

Жена почина след побой в Созопол, задържан е брат й