"Майка ти ше..., да знаеш, умряло куче. Как пускаш такива клипове, ма? Ненормална ли си, к'ва си? Ти луда ли си, ма? Аз да не съм някакъв травестит..., да се занимавам с теб, ма, куче умряло? Съобразявай се малко, защото ше реша, ше та намеря и ше ти направя живота черен. Майка ти... Боклук"- С тези думи Динко от Ямбол се обръща към блогърката Татяна Кристи. Ловецът на мигранти се разгневил, след като българката, която живее в Америка заснела сатирично видео, в което тя влиза в ролята на "новата приятелка" на Динко и обяснява, че той никога не би бил жена без причина, а оплакванията на бившата му са неоснователни. Припомняме, през април Динко бе обвинен от приятелската си Деси, че е я е пребил жестоко. Той отрече.

Кристи азпространи във Facebook аудиозапис с цинизми и заплахи към нея, за които твърди, че идват от Динко. Той и сега отрича. "Не се сещам да съм го казал това нещо. Може да съм говорил с някого. Може да съм репетирал за някоя сцена, не знам", казва Динко и обясни, че никъде не споменава нейното име.
„Получих заплахата на 12 юни", обясни днес блогърката пред Нова тв, която не публикувала аудиото веднага, защото смятала да се обърне към полицията и прокуратурата и нямала намерение да го правя публичен.

"Но в контекста на това, което се случва в страната, с тази ежедневна агресия, реших, че е добър момента да споделя и този файл", каза Кристи.

Динко от Ямбол обаче не си спомни да е заплашвал блогърката.

"Жената по принцип трябва да се уважава. Ако някой съм обидил, извинявам се. Но тази жена не я познавам. Тя се появява с цел да я създавам. Аз трябва ли да ги създавам всички? Споменавам ли някъде нейното име. Това може да се манипулира", коментира Динко.

Кристи обаче отвърна, че той е лъжец и има начин да докаже, че на записа е неговият глас, а заплахите – към нея.