Петимата, задържани за мелето в „Бикини“, твърдят в съда: Излязохме да се забавляваме, а не да се бием

img

Корабният инженер Красимир Апостолов се запознал с управителя на фирма Георги Джендов в ареста в Созопол

Петимата, задържани за боя в бар „Бикини“ в Созопол - Димитър Харалампиев, Георги Джендов, Пламен Русев, Красимир Апостолов и Георги Недялков, твърдят, че са излезли да се забавляват, а не да се бият и помежду им нямало предварителен сговор. Според адвоката на трима от тях Веселина Василева нямало медицински удостоверения за пострадали лица, както доказателства, че те са носили оръжия. Днес Бургаският районен съд гледа мерките им за неотклонение, като те ще бъдат обявени в 19,10 часа.

Джендов помоли съда за по-лека мярка, щял да съдейства на разследването. Недялков пък каза, че с Димитър Харалапиев и с Русев не излезли с цел съзаклятничества, а да се забавляват. С Джендов се познавали, но нямали завери помежду си. Трети ден съм задържан за нищо. Личното ми мнение е, че трябва да бъда освободен веднага, защото не съм направил нищо“, каза той.

Димитър Харалампиев-Рочата заяви, че е невинен по делото. „Няма опасност да се укрия. Моля да ми бъде свалена мярката задържане под стража. Пламен Русев пък заяви, че със същия успех всеки от заведението може да бъде привлечен като обвиняем. „Ние сме хора, които искат да създават семейства и работни места. Нямали сме оръжия в себе си“, каза той. Красимир Апостолов заяви, че трябва да издържа семейството си и имал малко дете, за което да се грижи. С Джендов се запознал в ареста в Созопол.

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  Sozopol
  2017-07-25 21:28:51

  Е тва на клипа какво е ? Два пъти се вижда ножа ! Първия път този с шапката като излиза от дискотеката си Бърка в задния джоб на дънките или в колана и го вади ! След това като нападат собственика в ъгала ясно се вижда насочен малък джобен нож в дясната му ръка ! След което негоя приятел моментално му грабва ръката и го дърпа настрани ! Ако небеше той , нищо чудно да беше утрепал собственикът на заведението ! Тея хора са зомбита без грам акъл ! Нейскали да се збиват... Ми що се збихте тогава ? Никой нищо не ви направи просто трябваше да си платите хода и да си дадете ношките на входа .....

 •  
  Вал
  2017-07-25 20:39:45

  Тези напомпани момчета са жертва и явно, активни участници в мафиотизацията и опростачването в държавата. Вместо да впрегнат огромната си физическа сила в нещо полезно, тези са тръгнали по пътя на бандитизма. Видях записа. Жалка, жалка картина- чувство за безнаказаност, своеволия, хулиганство. За съжаление, отново съдът е наред и съмненията за неговата строгост и справедливост са съмнителни.

Най-новото

Актуални теми

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос

Трагедия край Атия: Шофьор с "Шевролет" уби 16-годишен ученик

Жена почина след побой в Созопол, задържан е брат й