Побеснял клиент се вживя в екшън герой като хвърля закуски и раздава удари в заведение за бързо хранене в бургаския ж.к. „Меден рудник“. Той влязъл в заведението около 4 часа в ранните часове на деня и се скарал с намиращ се въре посетител, след което го ударил в лицето. С това обаче избликът на агресията му не секнала и той прехвърлил яда си върху продавачката.

„Свиня дебела, ела ми дай да ям”, казал на жената той. Тя отишла към шублера и го попитала какво иска да яде и започнала да му предлага закуски. Мъжът обаче продължавал да крещи и да я обижда. Вземал от витрината каквото му попадне и да хвърлял, като счупил стъклото на входната врата на обекта. Тогава започнал да сипе закани, че ще убива всички наред. Продавачката успяла да натисне паникбутон за СОТ. На място пристигнали служители на СОТ. Появата им обаче не укротила побеснелия клиент, той замахвал, опитвал се да удари служителите и те се принудили да го арестуват до пристигането на органите на МВР. На място пристигнали полицаи от Четвърто РУ на МВР-Бургас и предвид състоянието мъжа, му били поставени белезници.

По-късно подивелият мъж заявил, че съжалява за случилото се. Твърдял, че си спомня само откъслечни сцени от случилото се. Смятал, че извършеното от него е било в състояние на афект, предизвикан от мъж – съпруг на пострадалата продачката и че за състоянието му вероятно са допринесли и употребата на алкохол и наркотично вещество. Той е глобен с 500 лева за дребно хулиганство.