С уникална фотосесия стартират приготовленията за предстоящия трети по ред конкурс „Кралица на Бургас“. В снимките, участие взеха миналгодишната носителка на титлата и вице Мис България – Рени Радева, както и организаторът и лицензиант на конкурса Ваня Кирова. За прическите и грима на двете дами се погрижи професионалния екип на VIP Studio Christian of Roma, с фризьори Таня Пумпалова и Хабибе Юсеин, а локация бе Бургас Бийч Резорт в кв. Сарафово.

Роклите с които са облечени Ваня и Рени са на асеновградския дизайнер Стоян Радичев, а бижутата по тях на ювелирния гигант Сваровски. Фотографи бяха Йоана Мосинова и Татяна Байкушева.

От организацията на конкурса съвсем скоро ще обявят датата и мястото на кастинга, където всички желаещи да участват, ще могат да се явят и запишат. До момента записвания се правят на официалната страница на конкурса „Кралица на Бургас“ във фейсбук.

Грандиозния спектакъл ще се проведе на 27-ми август в Ления театър на Бургас, с подкрепата и съдействието на община Бургас. Организаторите са приготвили много награди за участничките, а победителката ще има честта да представи град Бургас в конкурса "Мис България".

Тазгодишното издание на Кралица на Бургас обещава интересна програма и гости, за които към момента организаторите ще запазят в тайна.