Тялото на безследно изчезнал видинчанин изплува днес на плажа в Несбър. 32-годишният мъж, който работел като таксиметров шофьор в Слънчев бряг, се е удавил.

На 12.07.т.г. около 09.40 ч. в района на Северното пристанище на Стария Несебър срещу „Какао бийч”, на около 700 м. вътре в морето, е забелязан труп на мъж. Установено е, че това е 32-годишният С.С. от Видин, работещ като таксиметров шофьор в Слънчев бряг.

Същият изчезнал на 07.07.т.г. около 23.55 ч., когато безпричинно спрял таксиметровия автомобил с клиенти в него на автобусна спирка в близост до паркинга на „Какао бийч” и тръгнал в посока морето. Ключовете за автомобила останали на контакта, като С.С. не взел нищо от колата, нито потърсил пари от клиентите. Те го почакали, след което си тръгнали.

Таксиметровият автомобил е забелязан от колега на С.С., който подал и сигнала за изчезването му. Своевременно е обявен първоначално за местно, а впоследствие и за общодържавно издирване, като днес сутринта тялото на младия мъж е открито в морето.

При извършения първоначален оглед видими следи от насилие не са открити. Трупът е откаран за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина” към УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.