Малката добродушна и винаги щастлива Пипин вече три месеца я няма у дома. Нейната собственичка Хелън Фейли се свърза с БургасИнфо с молба да публикуваме снимки на кученцето, което много и липсва. Тя бе обявила парична награда от 1000 лева за този, който върне Пип у дома. Днес Хелън ни писа отново, като каза, че паричната награда, която дава вече е 5000 лева за всяка информация, която би била полезна, за да се върне Пип у дома.

"Здравейте, ние решихме да увеличим наградата. Все още нямаме никаква информация за нашата мила Пип, която много ни липсва. Ние наистина много искаме нашата Пипин да се прибере у дома и затова увеличаваме наградата за абсолютно всяка информация и следа, която би ни завела до нея на 5000 лева. Моля пишете ми на
onestoppropertyshopburgas@gmail.com или звънете на телефон +359 885 808 637. Благодаря ви!", гласи писмото на Хелън до БургасИнфо.

Пипин е изчезнала вечерта на 22 май, когато последно е видяна в центъра на село Тръстиково. Тя е малко кафяво, много приятелско куче. Носела е червен нашийник по това време.

Хелън дори е създала страница в социалната мрежа с приключенията на своята любима Пип в България, където може да видите още нейни снимки и видео: www.facebook.com/pipinbulgaria/