Семейството от смазаната кола в „Изгрев“ в шок: Щеше да ни убиеш детето! (СНИМКИ)

img

На място са екипи на полицията и Спешна помощ, хората се отърваха със силна уплаха

Щеше да ни убиеш детето! Защо?, питаха в шок родителите на 5-годишното дете, чиято кола беше смазана от вилицата на багер в бургаския ж.к. „Изгрев“. На място преди минути пристигнаха линейка и полиция. Семейството е в стрес, лекарите на място преглеждат майката и малкото момченце.

Както БургасИНФО вече съобщи, инцидентът стана на завой до блоковете 19 и 21 в ж.к. Изгрев“. При завиване надясно, багерът, пътуващ към строителен обект, пронизва предното стъкло на автомобила. Катастрофата стана на метри от дома на семейството, които са се прибирали. Шофьорите и на двете превозни средства са на място. За щастие всички в колата са без наранявания, разминаха се с шок.

„Съжалявам! Не ги забелязах, гледах дали на ъгъла няма автомобили”, каза шофьорът на товарача. Мъжът също беше силно стресиран от случилото се.

4 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

4 Коментара

 •  
  Галин
  2017-07-14 14:29:24

  Мария , очевидно нямаш представа , но се правиш на умна ! Аз също управлявам такива машини , ако стъклото беше пронизано то нямаше да стои на мястото си , а щеше да влезе вътре и тогава със сигурност щеше да има пострадали , но ясно се вижда че стъклото и тавана се смачкани от долната част на вилиците ! Като не разбираш , не спори !

 •  
  мария
  2017-07-12 21:12:35

  не е ударен а вилиците на багера влязоха през предното стъкло.

 •  
  Гарин
  2017-07-12 12:42:26

  Не ги е нанизал с вилиците а ги е ударил , много добре се вижда , че стъклото е ударено , а не пронизано;;;Бургас инфо , не пишете простотии , а шофьора на багера е длъжен да има човек пред ннего на пътя за да предупреждава и двамата водачи за наближаващ отсреща , ама нали сме в Бълхария......

 •  
  асд
  2017-07-11 19:03:40

  Добре де, нали строителството през лятото е забранено. Защо багер е пътувал към строителен обект?

Най-новото

Актуални теми

Жестока катастрофа с автобус от Бургас за София, има жертви и ранени

Задържаха педофил, зарибявал малка бургазлийка за секс в интернет

Пламнаха два вагона на влака от София за Бургас