Открит е разяден труп край созополското село Росен, установяват с ДНК дали е изчезналият Христо

img

Труп на мъж е открит край созополското село Росен, научи БургасИНФО от свои осведомени източници. Тялото е било буквално изядено от животни, поради което трудно се установява самоличността на мъртвия човек. Местни жители предполагат, че е възможно това да е изчезналият Христо Димитров, който беше обявен за издирване в края на юни. Човек от селото, който е ходил в покрайнините да бере коприва, открил трупа. Той е откаран за аутопсия, за да се разберат причините за смъртта, а ДНК-експертиза ще установява самоличността на мъжа.

Според хората от Росен малко преди да изчезне, Христо е споделял, че трябва да си направи изследвания, тъй като не се чувствал добре.

Припомняме, че изчезването на 45-годишния Христо Тонев Димитров беше истинска мистерия за жителите на село Росен. Мъжът живеел сам в къща, близо до центъра на селото. Работел в Бургас като заварчик в едно от големите предприятия. Негови колеги се усъмнили, че нещо се е случило, след като Христо няколко дни не се явил на работа, а те не успявали да се свържат с него по телефона. Тогава в селото дошли полицаи, които извършили проверка на къщата му. Оказало се, че той бил оставил вътре документите си, пари, телефон, а ключът за дома му бил на вратата. Всичко изглеждало така, сякаш е излязъл за малко и наблизо, коментираха тогава хората от селото.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Мъж заплашва да скочи от втория етаж на УМБАЛ Бургас, полиция отцепи района

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос

Трагедия край Атия: Шофьор с "Шевролет" уби 16-годишен ученик