34-годишният мъж, помлял от бой 25-годишното момиче в хотел в Равда, мил с белина следите, оставени от раните й. Както вече съобщихме (ВИЖ в ОЩЕ ПО ТЕМАТА), той се е мъчил 10 дни сам да я закрепи, но състоянието й се влошавало. Младата жена буквално е била смазана, гледката е била повече от потресаваща, казаха източници на БургасИНФО. Тя е била пребита на 18-ти юни, като до вчера той я криел в хотела. Предполага се, че причината за агресията му е, че тя се е влюбила в друг мъж.

Момичето и нейният мъчител са влезли заедно в страната от Холандия. Тя е от Плевен, а той от Харманли. След като вчера той я натоварил на автомобила и я изсипал в абсолютно безпомощно състояние в Бургас, отпрашил към Южното Черноморие. Както вече съобщихме, скрил се в Китен, но полицията буквално за часове го е открила. По неофициална информация той си е правил планове да напусне страната.

„Вчера градът гъмжеше от полиция, сваляха записи от камери, търсеха мъж с особен прякор, който по-късно е бил открит в хотел в покрайнините на града“, казаха местни жители пред БургасИНФО. Когато видял служителите на реда, той скочил в опит да избяга, но е бил задържан.