Вижте тандема Доника и Петко, които откраднаха парите за лечение на болно дете в Бургас! (ВИДЕО)

img

Оказа се, че Доника е позната на полицията и неведнъж е била задържана

Трима души са потвърдили самоличността на жената, нагло откраднала парите за лечение на болно дете от магазин за хранителни стоки в ж.к. "Славейков", както БургасИнфо първи писа (виж ТУК).

Кражбата е извършена на 25 януари, сряда, между 14,30 и 15,00 часа от магазина до блок 71 в бургаския квартал. За наглия обир на кутията с дарения в помощ на болно бургаско дете ни сигнализира Тодор Атанасов. 

„По телефона ми звъннаха трима души, за да ми потвърдят самоличността на Доника и Петко, за които това не е първо престъпление. И тримата запознати ми дадоха почти една и съща информация. Това е рецидив, в продължение на времето се случват тези неща. Оказа се, че Доника е позната на полицията и неведнъж е била задържана“, разказа пред репортер БургасИнфо Тодор Атанасов, благодарение на когото двамата обирджии са разпознати.

На записа се вижда Доника Попова, прикривана от Петко Великов, която с особена дързост извършва кражбата – влиза в магазина, насочва се право към кутията с дарения, слага я в чанта и веднага излиза от магазина. От действията и се предполага, че обира е предварително планиран.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Веселин Каменов
    2017-01-29 08:26:16

    Такива сме ние бьлгарите и никога няма да се оправим щом сме паднали толкова ниско,в цялата дьржава се изврьшва безаконие ,кой кьде бие изнасилва краде кара колата си пиян после убива невини хора по пьтя ,пребияат те от бой с бухалки и боксове защото си свирнал сьс клаксона на всякьде агресия и пьлен хаус защото 25 години ни управляват малоумници .Толкова ли е трудно да седнат управляващи и опузиция и да изковат едни закони кьдето да няма врати4ка да се измькват такива изроди който и от бога нямат страх

Най-новото

Актуални теми

Балове 2018 в Бургас - блясък, атракция и стил

Зрелищен арест в Бургас: Полиция арестува мъж със син „Опел”

Куче захапа 77-годишия Йордан Русев в центъра на Бургас, остави кървава диря