Младежи се биха с дървени летви на излизане от хитовата дискотека „Ла пиовра“ в Приморско и само намесата на охраната на заведението е предотвратила кърваво меле. Виновникът за боя е 19-годишен и отнесе глоба едва от 100 лева, защото току-що завършил училище, не работел и нямал доходи, а освен това досега нямал други непристойни прояви.

Младежът излязъл от дискотеката със свои приятели в ранните сутрешни часове. От заведението си тръгнали и още трима младежи. В момента, в който тримата приближили към намиращата се наблизо спирка на ММЦ, там имало 20-тина младежи, между които побойникът и негов приятел. Те започнали безпричинно да сипят обиди и се нахвърлили с юмруци и дървени летви срещу тримата приятели. Намесата на охранителите на дискотека „Ла пиовра“ преустановила възникналото сбиване, а нарушителите били отведени в сградата на РУП-Приморско.

Побойникът е съден по Указа за борба с дребно хулиганство, като в Районния съд в Царево се признал за частично виновен и изразил съжаление. При определянето на размера на глобата, съдът съобразил както доходите на нарушителят, така и че той нямал други непристойни прояви. Съдът е счел, че с така наложеното наказание ще се изпълни личната и генералната превенция по отношение на нарушителя и гражданите на обществото.