Търговец превърна недостроена сграда между Каблешково и Ахелой в магазин за плод и зеленчук, който пък работи като депо за нелегален алкохол и горива.

Нелегалните горива и етилов алкохол са открити от митнически служители в „замразения" строителен обект. Митничарите го посетили под прикритие като клиенти и установявили, че там се предлагат „под щанда" бутилки с алкохол и съмнителни течности. При последвалата митническа проверка, митническите служители открили под стълбището и в помещения на недостроената сграда 19 пластмасови бутилки от 10, 1,5 и 0,5 литра, пълни с етилов алкохол, с цвят и мирис на ракия, с общо количество 53,5 литра. Също в пластмасови бутилки по 10 литра и в туби по 20 и 30 литра, между строителни материали вътре в сградата били намерени общо 1 072 литра светло и тъмнокафяво на цвят гориво, от което 1 062 литра с характеристики на дизелово гориво и 10 литра на бензин.

Сградата-депо за нелегален алкохол и горива е собственост на еднолично дружество с адресна регистрация в Равда. Работата по случая продължава.От задържаните нелегални горива и алкохол са взети проби, които са предадени за лабораторен анализ.