Нараства интересът към конкурсa за красота "Мисис Бургас 2016". За една седмица десетки дами изявиха желание да се включат в надпреварата за титлата. Конкурсът за омъжени жени предизвика голям интерес сред дамите, като кандидатките не са само от Бургас. Всички записали се за участие са образовани жени и имат своята професионална реализация. Освен служител в Община Приморско в надпреварата ще се включи и известна бизнес дама от Бургас.

„Засега няма да издаваме, кои са известните дами, за да поддържаме интереса и любопитсктвото. Очакваме още интересни жени, разбира се с интересни професии да изявят желание за участие. Това е престижна модна надпревара за омъжени и реализирани дами и искаме да покажем, че зрялата жена, майка и съпруга е наистина красива и желана жена. Освен това, за самите участнички ще бъде едно наистина незабравимо приключение и добър начин да се откъснат от ежедневието “, сподели Ваня Кирова, организатор на конкурса "Мисис Бургас 2016".

Конкурсът ще се проведе на 25 март в Сарафово. Много пищност и блясък очакват участничките и гостите на модното събитие.