Поредицата от събития, с които Yettel ни предизвиква да спортуваме и да се движим повече продължава и тази събота. На 10 септември от 10 до 18 часа всички, които обичат спорта или искат да направят своите първи смели крачки в него, могат да се включат в разнообразни активности, да изпробват смарт технологиите, които помагат за постигане на спортните цели и да спечелят атрактивни награди. Събитието ще се проведе при Лятна сцена „Борисова градина“ и е част от кампанията на телекома „Смело напред“, която вдъхновява хората да се движат повече и да имат по-здравословен и балансиран начин на живот.

По време на събитието участниците ще могат да спечелят страхотни награди, вземайки участие в серия от спортни предизвикателства. Те ще следят своите показатели със смарт часовници, а професионални треньори ще им показват правилната техника на упражненията и ще им дават полезни съвети как да включат модерните технологии в помощ на спортния и хранителния си режим. Желаещите да се раздвижат и заредят с нови полезни знания за по-здравословен начин на живот ще могат да избират между тренировки с гири и ластици с различна продължителност – 5, 10 или 15 минути. Всеки, завършил успешно избраната тренировка, ще спечели награда, както и шанса да участва в томбола за смарт часовник или безжични слушалки.

Спортното събитие ще е част от фестивала „Чешки ден в София“, чийто генерален спонсор е Yettel. В него ще се включат чешки компании, работещи на българския пазар, а основната тема на събитието ще бъде грижата за околната среда, природосъобразният и здравословен начин на живот.

Yettel осъществи вече две издания на „Смело напред“ това лято – във Варна и Приморско с голям успех. Над 800 души се включиха в тренировките, организирани от компанията.

Къде и кога да се включите в събитието на 10 септември, можете да намерите тук.

За Yettel:

Yettel е новият телекомуникационен бранд на PPF Telecom Group, въведен през 2022 г. за пазарите в България, Сърбия и Унгария. Поставяйки клиента на първо място, мисията на Yettel в предоставянето на свързаност и дигитални услуги е ясна: да помага на хората да постигнат баланс в живота.

Yettel България, част от PPF Group, е телекомуникационна компания, предоставяща свързаност на над 3 милиона потребители с хора, устройства и бизнеси. До март 2022 г. компанията присъства на българския пазар като Теленор България.

През 20-годишната си история на българския пазар компанията изгради силна репутация на пионер в областта на безжичните мрежи и отвъд тях, като стартира първата търговска 4G мрежа в България през 2015 г., първата VoLTE услуга през 2018 г. и проправи пътя за развитието на 5G с първия тест на 5G мрежа в страната. Водещият в сектора подход на Yettel към инфраструктурата спечели пет последователни сертификата Best in Test, присъдени от световната организация umlaut, която определя златния стандарт в сектора.

Днес Yettel България има повече от 1800 служители, разполага с над 180 магазина за продажба на дребно, а мобилната му мрежа покрива над 99% от населението на България.

За повече информация, моля, посетете: Yettel.bg.

За PPF Telecom Group:

PPF Telecom Group е водещ телекомуникационен доставчик, който оперира на пет пазара в Централна и Югоизточна Европа (България, Чехия, Унгария, Сърбия и Словакия), където предлага мобилни, фиксирани услуги, пренос на данни и интернет телевизионни услуги. Групата има 18,3 млн. мобилни клиенти, 12 000 служители и 1,4 млрд. евро печалба преди данъци, лихви и амортизации (EBITDA) към 2020 г.

www.ppftelecom.eu