6-годишната Даная от гр.Камено има нужда от помощ, за да проговори. По този повод е организирано благотворително стронгмен състезание, което ще се проведе на 11 септември в неделя. Ето призива на близките на момиченцето.

След поставяне на ваксина от задължителния имунизационен календар детето загуби от речника думите,които казваше и спря да прави очен контакт.Ваксината е засегнала речевия център и центъра за разбиране в мозъка. Три години не спирам да се борим детето да каже отново МАМО. Посетени са всички доктори в България,следван е биохимичен подход,правени са процедури в барокамера,ежедневни посещения при психолог,логопед,спец.педагог и разбира се много занимания в къщи.

Единствения вариант детето да говори отново е вливане на стволови клетки в чужбина!

Даная вече има направена една вливка през месец август 2021 в клиника "Emcell" в Киев,Украйна. След вливката Даная се подобри и започна да казва букви и думи,като маса,стол,шише,дай,жаба и други думи който все още не са целенасочени. След вливката Даная работи по-лесно със своите специалисти,подобри се част от разбирането,ходи сама до тоалетна и от части започна да се самообслужва ,което преди го нямаше.

Тук идва нашият призив за помощ към всички Вас хора с добри сърца! Необходими са средства за вливания на стволови клетки. Моля Ви да подкрепите моята дъщеричка да има едно по-добро бъдеще,като всички дечица

Очакваме Ви на 11.09.22 от 17:00 в гр.Камено ул.Неделчо Камбов 4 (улицата до площада) .

Приятели!!!! За тези които имат желание да помогнат, но нямат възможността да присъстват на състезанието предоставям Ви начините които можете да помогнете:

Дарителска сметка титуляр Теодора Панайотова Иванова(майка) IBAN-BG23BPBI79374027689401 BIC-BPBIBGSF Пощенска банка и PayPal-vazhod07@gmail.com

Основание за превод дарение за Даная Теодорова Иванова