Това, че Виктор Калев обича Бургас и Бургас обича Виктор Калев, е безспорно.

Доказателството е 13-тото поредно гостуване на актьора в черноморския град с представлението „Грамофонът”.

Автобиографичния концерт-спектакъл „Грамофона” ще бъде поставен на 25 август от 20.30ч. на сцената на Летен театър Бургас.

В продължение на повече от два часа Виктор Калев ще накара публиката да се смее с глас , да пее познатите на няколко поколения песни и да се забавлява от сърце и душа.

"Грамофонът" всъщност е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

"Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл", казва Виктор Калев.

Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са на Ваня Щерева.

Откакто се появява на бял свят, за кратко време „Грамофонът” се превръща в истински хит. Месеци наред спектакълът пълни зали и събира овациите на публиката в цялата страна. Какво прави представлението толкова докосващо и истинско?

„Най- вече искреността ми и това, че хората припознават моите истории като свои. Докато играя, в мен се заражда онова тънко чувство – носталгия. Надявам се да го провокирам и в хората. А какво е носталгията – това е желание на човек да преодолее финалността, да съживи щастливи случаи на своето съществуване, копнеж по миналото. Но предвид и посланието на моето представление , то е за бъдещето. Т.е. да не спираме да мечтаем и да случваме това, което искаме”, споделя актьорът.

За публиката в Бургас Виктор Калев е подготвил изненада. Обичаната от всички Тони Димитрова ще бъде специален гост на спектакъла.

Билетите са пуснати в продажба на касата на Часовника.

За повече информация и резервации тел.0894/898-098-Маруся Русева-организатор/ Арт атели.