Водещата в страната лаборатория „ЛИНА” обнови своя официален уеб сайт, който всеки ден се посещава от хиляди пациенти. Той е изграден спрямо последните тенденции в уеб дизайна, като визията е изцяло адаптивна към всякакви устройства и екрани. При създаването му е заложено централно място на потребителя и неговото взаимодействие с платформата, удобството за навигация в сайта и бързото достигане до нужната информация.

Търсещата система в секция "Изследвания" е специално разработена да намира точните тестове, без да комбинира съдържание от другите секции. Така всеки потребител може много по-бързо и лесно да открие всички изследвания по ключова дума или по точно наименование на самия тест.

Намирането на лаборатория по населено място е по-интуитивно отвсякога, чрез избор от падащо меню, а координатите с точните местоположения и работното време на филиалите на „ЛИНА” се синхронизират директно с Google Maps. Към момента лабораторията има над 55 манипулационни в 6 области: Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Ямбол.

„Тази година е особено важна за развитието на „ЛИНА”, защото открихме нова централна лаборатория в Central park в Бургас с модерно оборудване. Освен от технологична гледна точка, се опитваме да се развиваме и по начин, по който да сме максимално полезни на пациентите и те да откриват необходимата им информация бързо и лесно”, споделят от ръководството на лабораторията.

В новия сайт е отделено специално място и на месечните профилактични кампании, както и на скрининговите кампании с безплатни анализи. Той е особено полезен и за търсещите кариерно развитие в „ЛИНА”, тъй като в него се публикува информация за свободните работни позиции.