Актьорът Виктор Калев ще „завърти” плочата на живота си за първи път в Созопол. Автобиографичният концерт-спектакъл "Грамофонът" ще бъде представен на 14 август от 20.30ч. на сцената на Амфитеатър „Аполония” –град Созопол. В продължение на повече от два часа Виктор Калев ще ни накара да се смеем с глас , да пеем така познатите на няколко поколения песни и да се забавляваме от сърце и душа. "Грамофонът" е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

"Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл", казва Виктор Калев. Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са на Ваня Щерева. Откакто се появява на бял свят за кратко време „Грамофонът” се превръща в истински хит. Месеци наред спектакълът пълни зали и събира овациите на публиката в страната и чужбина. Какво прави представлението толкова докосващо и истинско? „Най-вече искреността ми и това, че хората припознават моите истории като свои. Докато играя, в мен се заражда онова тънко чувство-носталгия. Надявам се да го провокирам и в хората. А какво е носталгията- това е желанието на човек да преодолее финалността, да съживи щастливи случаи на своето съществуване, копнеж по миналото. Но предвид посланието на моето представление,то е за бъдещето.Т.е. да не спираме да мечтаем и да случваме това, което искаме”, споделя актьорът.

Един грамофон,

един актьор,

един свят.

Или... как се сбъдват мечтите.

Спектакълът ще се играе на 14 август от 20.30ч.в Амфитеатър „Аполония” –гр.Созопол.Билетите са пуснати в продажба на касата пред Афитеатъра.

За повече информация и резервация тел.0894/898-098-Маруся Русева. Организатори са ПК „АЖУР ПИКО” и Културна организация „Арт ателие”.