Никой не иска да пътува на дълги разстояния в неудобни условия, особено ако става дума за въздушни пътувания. Когато парите не са проблем, можете да изберете първокласни авиокомпании. Те предлагат повече пространство и вкусна храна. Някои луксозни авиокомпании дори предлагат удобства, които обикновено има само в петзвездни хотели. Ето класация на най-луксозните авиолинии в света, съставена от Ceoworld Magazine.

Най-луксозните авиолинии в света са:

Qatar Airways

Qatar Airways има звездна репутация както за полети на къси, така и на дълги разстояния. Местата се разпродават за отрицателно време. Самолетите са просторни и предлагат пълно уединение. Седалката може да се превърне в и легло, което ще ви позволи да се наспите добре.

Персоналът отговаря на всички ваши изисквания, за да ви предложи незабравимо изживяване при летенето с авиокомпанията. Сервират се ястия, приготвени от известни готвачи, които работят в хотели със звезди Мишлен. А-ла-карт менюто по поръчка включва ястия, които могат да задоволят повечето вкусове.

Можете да превърнете вашата зона и в работно пространство с вградени удобства като Wi-Fi. След като приключите с работата, можете да се потопите в някоя от хилядите опции за забавление.

Emirates

И тук храненето може да се сравни с преживяването при хранене в петзвезден ресторант. Можете да избирате от множество ястия и напитки и да ги консумирате в личния си "апартамент". Благодарение на слушалките за шумопотискане можете да се насладите на многото опции за забавление.

Lufthansa

Тук се предлага незабравимо изживяване при летене. Първо ползвате услуга с лимузина по пътя за летището. След това чакате полета си в частен салон, за да можете да избегнете тълпата и да имате малко лично пространство.

Отзивчивият персонал винаги е готов да ви помогне с всичко необходимо за работа, почивка или сън. Седалките са ергономични, за да откриете най-добрата за вас позиция. След като пристигнете на дестинацията личен асистент ви води до вашия хоте

Singapore Airlines

Singapore Airlines ви позволява да изберете и поръчате основното си ястие един ден преди полета. То се приготвя от утвърдени готвачи. Като алтернатива можете да се насладите на вкусните деликатеси, които предлага ресторантът на самолета. Селекцията от вина може да превърне вашата вечеря в гурме изживяване.

Безплатният Wi-Fi ви позволява да поддържате връзка и да се наслаждавате на всякакви опции за забавление.

Etihad Airways

И тук се предлага шофьор, който може да ви закара до летището. Можете да се насладите на разнообразна кухня, бар и стая за релакс. След това можете да се насладите на вкусни храни от а-ла-карт менюто. Можете също така да се наслаждавате на филми по заявка, телевизионни предавания, подкасти и интерактивни игри със слушалките за шумоизолиране, докато релаксирате първокласни седалки, които се превръщат в легла.