Доверчива немощна старица е станала жертва на подъл хлапак, който ѝ е предложил да ѝ помогне с тежките пазарски чанти, но докато е носел торбите е отмъкнал портфейла ѝ. За наглата кражба, станала вчера, сигнализираха загрижени съседи до БургасИнфо.

"Жената е възрастна, обгрижва се сама, но трудно се изразява и не може много добре да обясни точно случката. Това, за което ни проплака е, че момче от ромски произход я издебнал във входа, уж за да и помогне с покупките, а след като се прибрала у тях, тя разбрала, че протмонето ѝ е изчезнало. Сумата в него е била незначителна, но там също е носела и личната си карта. Предполагаме, че крадецът е търсел само пари и документите може да са захвърлени някъде. Затова молим, ако някой открие лична карта на името на Елена Савова да направи добро и да ѝ я върне", разказаха пред БургасИнфо загрижени съседи на ограбената Елена.

Елена Савова живее в центъра на Бургас, в района на Новата поща. Ако вие или ваши близки открият лични документи на името на възрастната жена, може да се обадите на редакционните ни телефони.