Мургав хлапак предложил помощ на възрастна жена в центъра на Бургас, а вместо това свил пари и лични документи

img
В тези стари блокове в центъра на Бургас живеят много възрастни хора, които често стават жертви на измами

Доверчива немощна старица е станала жертва на подъл хлапак, който ѝ е предложил да ѝ помогне с тежките пазарски чанти, но докато е носел торбите е отмъкнал портфейла ѝ. За наглата кражба, станала вчера, сигнализираха загрижени съседи до БургасИнфо. 

"Жената е възрастна, обгрижва се сама, но трудно се изразява и не може много добре да обясни точно случката. Това, за което ни проплака е, че момче от ромски произход я издебнал във входа, уж за да и помогне с покупките, а след като се прибрала у тях, тя разбрала, че протмонето ѝ е изчезнало. Сумата в него е била незначителна, но там също е носела и личната си карта. Предполагаме, че крадецът е търсел само пари и документите може да са захвърлени някъде. Затова молим, ако някой открие лична карта на името на Елена Савова да направи добро и да ѝ я върне", разказаха пред БургасИнфо загрижени съседи на ограбената Елена.

Елена Савова живее в центъра на Бургас, в района на Новата поща. Ако вие или ваши близки открият лични документи на името на възрастната жена, може да се обадите на редакционните ни телефони.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Полицията натръшка двама топ автокрадци в ж.к. „Изгрев”

Мъж заплашва да скочи от втория етаж на УМБАЛ Бургас, полиция отцепи района

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос