Разгневен съпруг докара до лудост семейство от Руен, след като засече колата им „Фолксваген Поло“ със своя автомобил „Рено Меган“ на път за Слънчев бряг. Причината за екшъна е сложни семейни отношения между бивши съпрузи и тхните нови половинки. От скандала обаче детето на хората във Фолсвагена получило тежки психологически травми, тъй като сцената, разиграла се пред очите му, довела до припадъци, научи БургасИНФО.Родителите пътували с Фолксвагена с детето си, когато ги застигнало Реното, засякло ги и спряло пред тяхната кола. От спрелия автомобил излязъл разгневен новият мъж на съпругата на водача от другата кола. Той изскочил с крясъци „Педе..т“, „Долна пачавра“ и други цинизми. Сипел заплахи за убийство. „Ти си ку*ва“, крещял той.

Детето, което е било във Фолксвагена, е изпаднало в шок, то е започнало да получава припадъци. На място е пристигнал екип на полицията, който да тушира страстите.
Майката решила да не премълчи екшъна, след като детето получило сериозни проблеми със съня си през нощта и много тежко изживявяло случая.