СК „Нефтохимик“ се утвърди като школа за шампиони по кик бокс от Бургас. Това се доказа по време на Държавното първенство, стил фул контакт, което се състоя в Каварна!

Изключително съм доволен от представянето на състезателите! Участвахме с 7 състезателя и спечелихме 7 медала и Митко получи купа за наСК „Нефотихим“ дава път за шампиони в кик бокса в Бургас, като има амбицията да изгражда истински състезатели и характери. Клубът провежда тренировките си в зала, намираща се в сградата на Английската гимназия в бургаския ж.к. „Изгрев“. От три години той е поет от треньора Тодор Петков, неговия помощник Танислав Петков, както и от Рафаел Иванов. И на тримата целта е бойният спорт да увлича както млади таланти, така и съвсем начинаещи деца. й-техничен състезател!

Републикански шампиони в категорията си станаха: Митко, Сашо, Ивчо, Мира, Стефи, Стилян, Дейвид. Гордея се с вас момчета и момичета!Отлично предстане на СК НЕФТОХИМИК!“, доволни са треньорите.

Ивайло Стоев е с победа с нокаут в първи рунд и републикански шампион стил фул контакт.

Димитър Вълчанов е републикански шампион и има купа за най-техничен състезател

Александър Стоянов е републикански шампион стил фул контакт.

Мира Вълчанова е Републиканска шампионка стил фул контакт.

СК „Нефотихим“ дава път за шампиони в кик бокса в Бургас, като има амбицията да изгражда истински състезатели и характери. Клубът провежда тренировките си в зала, намираща се в сградата на Английската гимназия в бургаския ж.к. „Изгрев“. От четири години той е поет от треньора Тодор Петков, неговия помощник Танислав Петков, както и от Рафаел Иванов. И на тримата целта е бойният спорт да увлича както млади таланти, така и съвсем начинаещи деца.