Тридневен предоколеден базар в помощ на бездомните животни се провежда в момента в Бургас. Той е организиран от „Гласът на животните“ и на него може да откриете най-емоционалните подаръци за предстоящите празници. Средствата ще бъдат използвани за грижа за нуждаещо се котенце или кученце.

Базарът продължава днес и утре от 10:00ч до 19:00ч в Зоомагазин VeoPets - Бургас; Лазур; ул. Абоба 11.

Там ще ви посрещне и Коледна елха с желанията на животинките, за които се грижи организацията. „Елате и помогнете на бездомниче в нужда сега!“, призовават от „Гласът на животните“.

На базара ще намерите домашни сладка с коледна опаковка, ръчно изработени коледни чорапчета от филц, кучешки/котешки купички с коледна украса, коледни декорации/ сувенири за дома, коледни бандани за котета/кучета, ключодържатели в котешка/ кучешка тематика, ръчно изработени коледни играчки от плат, ръчно изработени коледни късметчета, ръчно изработени коледни/ кучешко/ котешки книгоразделите, чаши в котешко/ кучешка тематика, ръчно декорирани свещи в коледна/ кучешка/ котешка тематика, домашни кучешки бисквитки, авторски календари 2022г., авторски стикери за кола, авторски книгоразделители.