Малката Таня Сурчева от Бургас, която две години води битка с рядка форма рак, има нужда от средства, за да продължи лечението си в Пекин. Родителите й отправиха апел в социалните мрежи, който може, да дари средства за детето.

През май месец 2016г. на Таня бе направена операция за отстраняване на злокачествен тумор в мозъка в Германия.След излизане на хистологията, туморът се оказа много рядък вид, което затруднява цялостното лечение тъй-като информацията за туморът и последващото следоперативно лечение е много малко.

„Две години и половина бяхме в много болници в Европа и Щатите и нещата не се подобряват, а напротив влошават се. На ядрено-магнитните резонанси на главата и гръбнака се визуализират образувания, които най-вероятно са рецедиви, тъй като при последните изследвания туморните маркери и други паказатели в церебро-спиналната течност (ликвор) са завишени. Интракраниалното налягане е много високо.

В момента сме в болница в Пекин и ни предстоят отново изследвания, инвазивни процедури и лечение, със западна и традиционна китайска медицина, няколко професори препоръчват химио терапия, други искат първо да се направи временен шънт , за да се намали вътречерепното налягане, което е един от проблемите ни и води до необратиме последствия.
Разходите по лечение, престой в болниците и пътуване през тези две години и половина бяха доста. До сега успявахме да се справим и да ги покриваме, но за да продължим по пътя към успеха и да спечелим битката с това коварно заболяване, за да може едно дете да живее далеч от болници и болезнени интервенции, да може да скача, да бяга и да има безгрижно детство се нуждаем от вашата помощ. Можете да ни подадете ръка чрез паричен превод по дарителска сметка”, пиашт родителите на момиченцето.

Ето и ДАРИТЕЛСКАТА СМЕТКА:

IBAN: BG64UBBS80021044894940
ОББ КЛОН СИМЕОН ВЕЛИКИ - БУРГАС
ТАНЯ ДИМИТРОВА СУРЧЕВА

За Таня можете и да дарите по paypal на следния линк https://www.paypal.com/donate/?token=4Am70DCXryn0gT1LT2fyxph5BHryXOsH2y2fz1OGNFIj04EuYJzMm1DhFiJrLU-lkAsIxW&country.x=BG&locale.x=BG&Z3JncnB0=