Буен клиент разигра екшън на бензиностанция в Айтос, като подгони с кол служител, който преди това не му обърнал спешно внимание, а обслужвал други хора по реда им.

Мъжът отишъл на бензиностанция „Аетос Газ“, за да зареди бутилка с газ. Без да бъде предизвикан от служители или клиенти, той започнал да псува и да отправя обидни думи към „пълнача“, който в този момент обслужвал другите хора по реда им. После служителят напълнил бутилката на ядосания клиент и се опитал да го успокои, виждайки че е неадекватен.

След няколко часа обаче същият гневен мъж отново се появил в бензиностанцията, носейки дебел и дълъг около метър дървен кол, като отново изглеждал и се държал неадекватно. Спрял го друг от работниците в обекта, който разбрал по ругатните на клиента, че е дошъл да търси саморазправа. По същото време на мястото, на което разговаряли, отишъл и служителят, напълнил по-рано бутилката. Виждайки го, побеснелият мъж тръгнал към него с обиди и размахвайки дървения кол. Един от работниците реагирал светкавично и успял да измъкне кола от ръцете му, след което подал сигнал на 112. На място дошли полицаи, които задържали агресивния клиент, като се оказало, че той бил осъждан неколкократно.

По-късно Айтоският районен съд му е наложил наказание „Задържане в поделенията на МВР” за срок от 3 денонощия.