"Чух се с Боби в 18:30 на 31-ви декември и се разбрахме в 12:00 часа да се чуем. Аз му звъннах малко след 12 и телефонът му даваше свободно, след което ми се затвори. След това пак го набрах и пак затвори. Това заяви в ефира на Нова тв майката на убития тийнейджър в Нови Искър Стефка.

"В първия момент помислих, че мятат пиратки, не съм си помислила, че някой може да е затворил телефона. На следващия ден го потърсих, телефонът отново бе изключен. Звъннах на детенцето, с което щеше да празнува, и той ми каза, че Боби не е там", разкри още почернената майка.

"След това звънях на Нанси и на Кети, но техните телефони също бяха изключени. Помислих, че са заминали на вила, където няма обхват. Ходих да го търся, но не знаех в коя къща са. Виках "Нанси, Нанси", но никой не отговаряше", продължи Стефка. Жената разкри какво е било последното нещо, което са си говорили със сина й. "Говорихме си общи неща, той ми каза, че са пазарували от Курило, за да си правят скара. Разбрахме се в 12 часа да се чуем", разказаха роднините на Боби.

"Стремели сме се да не чувства липсата на баща му, добави през сълзи бабата на Боби Корнелия. Когато синът ми каза, че къщата била пълна с трупове, реших, че тая е сготвила нещо и са се изпотровили. Стояли сме цяла нощ отвън. Всеки ден ходим там, но никой нищо не ни казва. Нещо има!", разказа с разтреперан глас Корнелия.

"Нанси я познавах, с Кети съм се виждала веднъж, но сме се чували по телефона. Може би Неделчо и Кети са замесени с нещо. Щом е толкова жестоко, значи има нещо. Всичките са с много патрони застреляни. Боби искаше да завърши и да започне да работи, за да изкарва парички", завърши почернената Стефка.