Нова услуга за самотните дами в Бургас: Мъж под наем за 10 лева на час

img

Имате нужда от мъж до себе си- сръчен и галантен, но без да се налага да търпите всичките му прищевки- спасението е едно – вземете си кавалер под наем.

Имате нужда от мъж до себе си- сръчен и галантен, но без да се налага да търпите всичките му прищевки- спасението е едно – вземете си кавалер под наем. За 10 лева на час, той ще смени изгорялата крушка в дома ви, ще подмени контакта, ще премести гардероб, ще изтупа килима, а вечер може да ви придружи до кино или театър. Сексът обаче е табу. Тази нетрадиционна услуга набира все повече почитатели в Бургас. Идеята е на 35 –годишният Станислав Николов-техник във фирма за климатици по професия, за който джентълменството не е отживелица. Станислав е публикувал обявата в социалните мрежи и вече има куп почитателки.

„Работата ми е свързана с ежедневни срещи с много хора. Мнозина се нуждаят от всевъзможни дребни услуги в бита. Повечето са жени, а няма дори кой един контакт да им смени. Това е целта – да се помага на дами, които не могат да се справят с една или друга ситуация в бита и имат нужда от мъжка ръка“, казва Станислав.

Мъжът под наем може да свърши всякаква къщна работа, да бъде шофьор, придружител в нощни клубове бодигард, при необходимост и дори и интелектуален събеседник.

„Има всякакви ситуации в живота, при които на една дама й се налага да има мъж до себе си. Не само в бита, но говорим и за социалния живот- при официални поводи, за да си спести и злостни коментари, при т.нар. тиймбилнидги, дори ако реши да отиде на концерт, а не иска да бъде сама. И тук е моята роля“, споделя Станислав.

Той е публикувал обявата си на два езика – български и руски, тъй като се цели в по-широка аудитория. „В Бургаска област има много рускоговорящи дами, които нямат мъж до себе си. Повечето са самотни. И имат нужда от мъжко рамо“, допълва той. Станислав е готов да помогне и на съпруги, с прекалено заети половинки. Но е категоричен, че Мъж под наем, не включва интимни услуги.

"Ние сме порядъчни хора и целта е да помогнем на слабия пол", казва той.

6 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

6 Коментара

 •  
  Галин
  2018-01-11 13:57:28

  Секса бил табу ! ХАХАХААХ , ПОРИ ГИ КАТО РИБИ ДЪРТИТЕ МАСТИИ

 •  
  MITKO MAKARONA
  2018-01-05 15:47:05

  NA TOIA MU SE EBE AMA NE SI GO PRIZNAVA ZASHTO TOGAVA OBIAVATA MU E I NA RUSKI IZKA DA CHUKA I DA MU PLASHTAT TOVA E ISTINATA

 •  
  Биберонче
  2018-01-04 23:14:21

  Кефиш ме, щи звънна..

 •  
  Гларус
  2018-01-04 17:48:46

  Влезте в Ало Б-с.и др._ .Базар Б.Г. ит.н..

 •  
  Гларус
  2018-01-04 17:46:27

  Тоз откри топлата вода.Стига си е правил реклама.Тези услуги ги има отдавна..

 •  
  Зорни
  2018-01-03 23:05:44

  Чудесно, дайте телефон за връзка с господина.

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас