Горещ апел за помощ да открие дъщеря си публикува в групата "Биологични Родители и Осиновени се Търсят" в социалната мрежа жена, която е убедена, че е родила здрави близначки, но едното и дете е било отнето.

"Търся дъщеря си
Стоянка Димитрова Димитрова /така се казваше/
Родена в Бургас. на 13 04.1972 год.
СИГУРНА СЪМ, ЧЕ Е ЖИВА!"

С тези думи започва разказа си съкрушената майка, която вече 46 години безуспешно търси дъщеря си. Тя е публикувала снимки на другата си дъщеря, близначката на издирваната Стоянка. През 1972 година тя е родила децата в седмия месец. В родилно отделение ѝ казват, че едното дете е починало. Тя обаче е получила само акт за раждане, смъртен акт на детето не е виждала, не е виждала и трупчето.

"Искам, да открия дъщеря си си но не зная как да постъпя? Убедена съм, че детето ми е живо и продадено или откраднато. Търсим я от тогава, но безуспешно. На възраст съм вече и искам да я намеря, ако е жива. Не искам нищо от нея, само да е жива и здрава и поне веднъж да я прегърна. Няма да ѝ създавам роблеми. Предварително ви благодаря".

По думите на майката, тя е водила дело срещу акушерката, която ѝ е казала, че детето е мъртво. "Акушерката каза на делото, че съм направила аборт. След делото съм получавала и аноними обаждания, че дъщеря ми е жива и работела като мед. сестра в болница в Бургас. Бих се радвала много, ако намеря информация за дъщеря ми! Моля Ви да ми помогнете като споделите снимките с надеждата да стигна до нея. Благодаря на всеки, който ще го направи", разказва историята си безутешната майка.

Публикуваме снимката на нейната дъщеря близначка. Ако познавате издирваната Стоянка, може да се свържите с администраторите на страницата ТУК.