Пее или лъже внучката на композитора на химна на Бургас? Теодора показа, че е пееща актриса (ВИДЕО)

img

Теодора Русева – Бургазлийката си призна, че е пееща актриса, перфектна в битка на финала за дует в атрактивния тв проект

Теодора Русева, представена като Бургазлийката, днес беше едно от предизвикателствата пред популярната Люси Дяковска в новия атрактивен тв проект „Пееш или лъжеш“ по Нова тв. Момичето от Бургас е внучка на композитора на химна  „Бургаски вечери“ , вдъхновявал поколения жители на морския град - Иван Коларов.

Момичето впечатли и озадачи, както Дяковска, така и екипа от нейни съветници.

„Завършила съм актьорско майсторство, представям се като Тиара. Имах огромния късмет да бъда на една сцена с Цветана Манева. Внучка съм на Иван Коларов - композитор на „Бургаски вечери“, участвала съм в мюзикъла на Борис Панкин, а по професия съм асистентка на илюзионист“, каза бургазлийката пред журито, което трябваше да разбере дали тя лъже или не.

В края на епизода Теодора остана да спори за първото място с Деница Ангелова от Добрич, като Люси Дяковска избра опонентката й с думите: „Мисля, че и двете пеят добре“. Все пак победи Деница. Теодора очарова публиката с изпълнението на "Прошепнати мечти" на Камелия Тодорова и потвърждението, че не лъже, а може да пее, при това с чувство и да зарязава публиката.

„Все пак обаче аз съм пееща актриса“, каза тя.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018