Празник на родолюбието в центъра на Бургас: Десетки бургазли извиха хоро на „Тройката”, поведоха ги Илия Луков и Ангел Джамбазки

img

Десетки бургазлии се хванаха на хоро с известния народен певец Илия Луков в центъра на морския град. Изпълнението му се превърна в истински празник на родолюбието. Той, заедно с кандидата за евродепутат Ангел Джамбазки, повече от месец обикалят страната, с цел да запазят традициите.

„Трябва да вземем позиция в защита  на нашата национална кауза – отбрана на границите ни от нелегални мигранти, отбрана срещу двойния стандарт, в отбрана на нашето традиционно семейство и срещу всякакви джендър философии. Трябва да се обединим родолюбци, учени и общественици. Хорото е това, което ни обединява. Няма много други  народи, които да се хванат ръка за ръка, въпреки че са непознати хора. Ние трябва да пазим себе си, рода си, дома си”, каза пред събралите се хора Ангел Джамбазки. Заедно с него при посещенията са и танцов ансамбъл „Мездра”, които истински палят хората да се хванат на хоро.

Припомяне, че Ангел Джамбазки е в Бургас, където  проведе среща на симпатизанти и положи венци пред  паметника на Гоце Делчев. (Повече виж ТУК)

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Цанко Цанков се бори за рекорд - преплуване на Бургаския залив

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец