Главният прокурор на Република България г-н Сотир Цацаров награди прокурор Гергана Илиева от Окръжна прокуратура – Бургас с отличие „Служебна благодарност“ и предметна награда – часовник. Прокурор Илиева е отличена за проявен висок професионализъм и отлично изпълнение на служебните задължения.

Наградата е по предложение на Административния ръководител на Окръжна прокуратура – Бургас г-н Георги Чинев.

Прокурор Гергана Илиева има повече от 26 години юридически стаж. Тя е завършила юридическото си образование в СУ „Климент Охридски“ през 1991г. Кариерата й започва в Районна прокуратура – Бургас през 1992г., а от 2000г. представлява държавното обвинение в Окръжна прокуратура – Бургас. От 2010г. г-жа Илиева ръководи „Гражданско-съдебния надзор“ в магистратурата.

Наградата бе връчена от г-н Чинев, който съобщи, че е изключително щастлив да отличи прокурор, от който самият той се е учил. Г-жа Илиева бе поздравена и от всички прокурори от Окръжна прокуратура – Бургас, които присъстваха на награждаването. От своя страна прокурор Илиева благодари за оказаната чест и пожела на себе си и колегите си най-вече здраве.