Адвокат Вълканова след грозния скандал за паното на Строителния: Авторът Енчо Рачев се оттегля омерзен и неразбран, няма никакви претенции

img

Още вчера проведох разговори и ми се каза, че авторът се чувства обиден, омерзен, неразбран и в момента, предвид състоянието на сина му, има много по-важни неща, върху които трябва да се съсредоточи. Поради това не може да вземе никакво участие в инициативата на Строителния техникум и не желае. Това заяви пред БургасИНФО адв. Павлина Вълканова, която представлява семейство Рачеви в разразилия се спор за реставрацията на паното на фасадата на Професионалната гимназия по строителство в Бургас.

Адв. Вълканова заяви, че авторът Енчо Рачев няма да има никакви финансови претенции към учебното заведение.

„Той не иска нищо. Кой както иска да изпълнява паното и с каквото иска, каквито иска гаранции да поема. Просто той се оттегля”, заяви тя.

В момента здравословното състояние на сина на художника Енчо Рачев - Димитър Рачев е влошено, но семейството не желае да коментира темата.

Повече по темата за проекта за реставрация на паното можете да прочетете ТУК.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Тончо
    2018-05-14 13:21:44

    А хилядарката ще я върне ли, като е омерзен и неразбран? Сами създадохте този гнусен скандал, заплашвахте училището с дела и адвокати, сега си играете на обидени!

Най-новото

Актуални теми

Има ли коронавирус в Бургас?

Задържан за 2 кг. кокаин в Бургас

Богоявление 2020