Собственички на две траурни агенции в Бургас „Авона“ и „Гея“ - Румяна Черкезова и Стефка Димитрова, застанаха заедно с лицата си пред БургасИНФО, за да разкрият шокиращи подробности за бизнеса, за претърпените ужаси, за заплахите и за съмненията, които имат по повод две запалени катафалки. Това са дамите, собственички на двете фирми, чиито траурни коли пламнаха. Катафалката, собственост на Стефка Димитрова, пламна през август, а Мерцедеса, ползван със същата цел, собственост на Румяна Черкезова, изгоря в нощта на четвъртък срещу петък.

Снощи БургасИНФО пръв съобщи, че за палежа на колата на агенция „Авона“ е задържан, а след заседание в 20,30 часа на Административния съд – освободен Иван Пишиев, на 37 години. Представихме неговата версия, като той твърди, че е невинен и че има подозрения, че между двете жени съществува вражда и палежът на автомобила е в резултат на битката между фирмите. Той каза, че Димитрова и Черкезова са на нож от години.

Изгорялата катафалка на "Авона" - 8 декември 2017 година

Днес собственичките на двете агенции бяха заедно пред наш репортер, категорично заявиха, че са в отлични отношения от години, а тяхната версия за инцидентите е напълно еднаква.

Двете дами разкриха потресаващи подробности, като тази вечер ви предоставяме част от техните думи. Двете са категорични, че в бизнеса текат процеси, които целят всички досега съществуващи погребални агенции да бъдат ликвидирани, за да се намести на тяхно място нова. Пълният им разказ ВИЖ ТУК.

Изгорялата катафалка на "Гея" - 14 август 2017 година

„Аз съм 100% съм сигурна, че зад палежа на катафалката стои Иван Пишиев, човек, с който се познаваме от 8 години. Тогава Иван Пишиев, през 2010-та срещу 2011-та година, като той е приятел на Йордан Въчев-Ларша, току-що беше излязъл от затвора. Йордан го доведе.

По това време бяхме в съдружие аз – Румяна Черкезова, Стефка Димитрова и Йордан Въчев. Той го доведе в офиса, за да започне работа при нас, за да му помагаме, тъй като е негов приятел и понеже няма възможности. Стефка беше много против, вдигна се скандал, но така или иначе Иван беше назначен като траурен агент – носи, облича покойници, пътува с катафалката и т.н. Йордан си вземаше при нас „рецидивистите“, имало е доста моменти през тези години, които работихме при него, когато и пред нас си казваха какви ги вършат в по-късните часове на нощта. Иван работи 2-3 месеца и се огледа в моето дете. Защо не погледна друго момиче, въпреки че тук работеше жена, също с хубава дъщеря. Естествено, за да се докопа до фирмите. Пет месеца и половина Иван имал връзка с дъщеря ми Радина, без никой да знае, те се криеха, защото ние щяхме да бъдем против. Докато един ден, докато ние правим погребение и сме в Ритуалната зала, той ми заявява: Аз съм третият човек! Понеже ние усещахме, че дъщеря ми има приятел и аз й казах, че усещам, че има трети човек и я предупредих само да не е от тези рецидивисти, които работят при нас. Със Стефка усещахме, че този човек нещо крои. Пред Ритуалната зала той най-нагло ми го каза.

Стефка беше много против, говореше на дъщеря ми. Децата ни са израснали заедно, с нашите фирми. Стефка беше против, но аз като майка реших, че като го обича ще бъда до тях“, разказа Румяна Черкезова.

Това е само началото на драматичната и разтърсваща история, която разказа собственичката на агенция „Авона“.

ПЪЛНИЯТ ИМ РАЗКАЗ - ВИЖ ТУК!