Кметът на Камено Жельо Вардунски за 90 г. от читалището: Ще продължим да инвестираме в култура и в бъдещето на децата ни

img

Ще работим за развитието на културата, за привличането на повече хора в тази зала, защото какво по-хубаво е да видим нашите деца тук, а не на улицата под влиянието на други пороци. Тази зала ще бъде по-привелкателно място за нашите деца и състави. Започнахме с ремонт на покрива, защото той течеше, беше в окаяно състояние. Давам ви гаранция, че много години напред той ще бъде сигурен. През следващите месеци планираме цялостен ремонт на сградата, която е една от емблемите ни. Това заяви в пълната с хора обновена зала на Културния дом в Камено кметът на общината Жельо Вардунски по време на концерта за 90-тата годишнина на читалище „Просвета 1927“ (за празника виж тук).

Малко преди това беше официално открита напълно обновената зала на Културния дом.

„Община Камено инвестира и ще продължава да инвестира в културния живот и развитието на децата ни. Общината инвестира и ще продължи да заделя всяка година средства в развитието на футболния клуб. Планираме да обновим тенис кортовете, да изградим и фитнес на открито. Ще продължим да финансираме и танцьорите от ТА „Здравец”, чиито успехи излизат извън пределите на страната ни. Средства ще бъдат отпускани и за всички творчески формации, които поддържат развитието на фолклора и културния живот в общината“, каза още кметът Вардунски.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас