Преди всяка сватба вълнението и напрежението всичко да е перфектно и изпипано до най-малкия детайл е голямо, но след като младоженците си кажат заветното „да“, може да му се отпусне края. Тогава идва ред и на следсватбената фотосесия, която може да е класическа или екстремна и дори да унищожи скъпата булчинска рокля. Точно това е избрала да направи и Янислава от Царево, която се гмурна със своя избраник в дълбоките води край „Василико“.

За отбелязването на церемонията те са наели сватбения оператор Иво Вартанян, който обаче се оказа, че... не може да плува! „Трябва да се прави нещо различно и интересно. Беше ме страх, но знаех, че ако стане нещо младоженеца може да ме спаси. Порязах се на едни миди, в опити да се закрепя за скалите. Аз снимах, ходейки по дъното, но младоженците са гмуркачи и във водата се чувстваха като риби“, разказва за екстермното заснемане Иво.

Той сподели още, че като малък са ги водили от училище на уроци по плуване в „Младежкия дом“, но треньроката, която е била и негова съседка, го е скъсала на изпита. „На всички дадоха диплома за успепно завършен курс, а на мен ми написаха в документите, че не съм го завършил. Тепърва ми престоят още подводни заснемания обаче, затова сега съм решил да тренирам с камерата да се движа под вода“, добавя Иво.

Самото видео е гледано над 6 хиляди пъти за по-малко от 24 часа и има десетки споделяния. Иво Вартанян признава, че не е имал такъв успех със следсватбена сесия до сега.