Кирил Нойков, който сътвори екшън и наби двама лекари и охранител в МБАЛ "Бургасмед" влезе без грам срам в съда. На въпрос "Защо", той отговори - "Не си връшат работата". След това, в съдебна залата адвокатката му поиска медиите да напуснат залата, защото Кирил бил стресиран и не искал цяла България да става свидетел с това. Съдът остави представителите на медиите да присъстват на заседанието, на което трябва да бъде определена мярката му за неотклонение. Това накара Кирил да млъкне и да не пожелае дори името си да каже. В момента е обявена 10 минути почивка. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Агресивният Кирил Нойков, който вчера буйстваше и преби двама лекари и охраната в МБАЛ "Бургасмед", крещял на лекарите: „Ще ви набия!“, „Ще ви убия! Ще ви намеря, знам къде живеете!“ , „Какви сте вие? Ще ви убия, пак ще се върна! Знаете ли кой съм аз?“, „Майка ви да ……, помияр, боклук, нещастник!“, „Ще ви убия! Махнете се от тук, какво като съм пиян? Да не мислите, че не мога да ви набия?“

Районна прокуратура-Бургас повдигна обвинение за хулиганство в условията на опасен рецидив за 23-годишния Кирил Нойков от София. Кирил е задържан за 72 часа, уточниха от магистратурата.

В досието си младият мъж има и пет присъди - за кражби и грабеж.

Както БургасИнфо писа, Кирил e бил доведен в болницата малко преди два часа след полунощ na 24-ти май. Бил транспортиран на носилка във видимо нетрезво състояние, като съмненията са, че е злоупотребил и наркотици. Щом лекар се приближил към него, той изведнъж скочил, ударил медика с юмрук, преобърнал леглото, след това пребил и друг доктор, а за финал – и служителят, който отговарял за поддръжката в здравното заведение. Кошмарът бил прекратен след намесата на полицията. Кирил е раздавал юмруци и налагал с ритници не двама, а четирима души от персонала на болницата - Георги Коев, д-р Александър Серафимов, Мирослав Ф., Петър И., избутал д-р Симеон П. Предстои Районна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за определяне на постоянна мярка „Задържане под стража“ спрямо Кирил Нойков.