Трима души са загинали при тежък пътен инцидент на пътя Пловдив – Асеновград. Катастрофата е станала около 05.30 часа тази сутрин. Загинали са шофьорите на двата автомобила и пътник, пише "24 часа". Едното платно на Асеновградско шосе е затворено за движение, а в другото автомобилите се пропускат периодично. На мястото има полицейски патрули. Самоличността на жертвите се установява.

По първоначални данни лек автомобил „БМВ” с кърджалийска регистрация навлязъл в лентата за насрещно движение в посока Асеновград и се блъснал челно в таксиметров автомобил с пловдивска регистрация. На място са загинали водачът на първата кола, шофьорката на таксито и неин спътник. Установява се самоличността на тримата. Местопроизшествието е запазено и посетено от служители на Първо РУ и сектор „Пътна полиция”. До приключване на огледите в участъка на катастрофата автомобилите се пропускат само в едната лента.

На място са издъхнали 60-годишната шофьорка на таксито, която е возила пътник от Асеновград на 27 г. Двигателят на таксито се е пръснал. Колите са излетели от пътя и са попаднали в строителен обект. Това разказаха работници, станали свидетели на инцидента. Починала е и водачът на БМВ-то, което е с кърджалийска регистрация. В момента едното платно на Асеновградско шосе е затворено и трафикът е силно затруднен.