Младият фотограф Ангелин Русев е автор на интересен арт проект, който е подкрепен от Община Бургас и Областен информационен център.

"Наблюдавам как в последните години ставаме все по-горди с града си, затова реших да го покажа по различен начин чрез любопитни истории и моята страст - фотографията", казва Ангелин Русев.

Кратки истории на тема "Моето любимо място в Бургас" можете да изпращате до 30.06.2016 г. на divus@abv.bg и във фейсбук на Angelin Rusev photography. Добре е да ги подкрепите със снимка.

Ще бъдат избрани дванадесет вдъхновяващи истории, а техните автори ще получат безплатна професионална фотосесия с пост-обработка точно на тази локация, която са избрали. Най-добрата снимка от сесията на всеки от 12-те избрани ще бъде показана в градска изложба.

Могат да участват самостоятелни истории, както и такива на семейства, двойки или група приятели, като всяка от тях ще бъде заснета отделно. Идеята на фотографа е да покаже не само красотата на града, но и че зад всеки ъгъл се крие поне по една история, която заслужава да бъде разказана, да се каже на глас "Аз бях тук и се гордея със своя град!".

Посочете в съобщението телефонен номер, за да се свържем с вас и да се срещнем за снимките, които ще бъдат подготвени за градската изложба.