Феновете на „Фрегата” могат да пътуват безплатно до Варна, за да гледат суперфинала срещу „Локомотив” за шампионската титла на България по хандбал при мъжете. Превозвачът „М-Бус”, който е основен спонсор на бургаския тим, осигурява транспорта за почитателите на спорта безплатно. Автобусите тръгват в 13:00ч. на 4-ти юни (събота) от спортна зала „Никола Станчев” в к-с „Меден рудник”, след това ще качат фенове от спирките на площад „Трапезица” (в посока МБАЛ-Бургас) и до Химическия техникум (на бул. „Стефан Стамболов”). След края на мача, те ще потеглят обратно за Бургас.

„Отиваме с нагласата да запазим титлата. Затова призовавам бургазлии да изпълнят залата във Варна и да ни подкрепят”, каза треньорът Никола Добрев. Мачът ще се играе в зала „Черно море” и е с начален час 17:00.

Припомняме, че в неделя отборът на „Фрегата” победи безапелационно „Локомотив” - Варна във втория супер финал с 32-21 и вкара серията в трети решаващ мач.

Феновете помнят, че миналият май момчетата на треньора Никола Добрев спечелиха шампионската титла на България по хандбал при мъжете в съревнование със „Спартак” – Варна. Сега всички почитатели на спорта в Бургас стискат палци титлата да остане тук.