Кадри от един от най-коментираните абитуриентски балове този сезон излъчи Нова телевизия. Те са от изпращането на Габриела Якуб – дъщеря на известен пловдивски лекар и „Мини Мис Пловдив” 2009 година.

Всички заговориха за тържеството на Габриела, когато стана ясно, че те ще покани 250 души и ще смени три лъскави рокли – червена, черна и сребриста. По думите на блондинката, тя познавала всичките си 250 гости. Тя поканила толкова много хора, защото не искала да обиди никого.

Миската сподели още, че се готвила за събитието от 2 години. Втрещена от думите й, водещата я попита: „А като тръгнеш да се жениш се чудя какво ли ще бъде”. „Втора абитуриентска може би”, отвърна невъзмутимо тя.

„Аз още от малка съм свикнала да изглеждам блестящо, да се опитвам във всеки един момент, дори в ежедневието си, полагам грижи за себе си и за външния си вид. Пък точно в този ден ако не изглеждам така, то кога?”, сподели още Габи.

Тя каза, че спокойно можела да мине с една рокля, но тъй като това й било мания, предпочела да смени три.

На въпрос дали се смята за най-луксозната абитуриентка, Габи отговори: „Доста етикети са ми били слагани, но не мисля, че това би трябвало да ме обижда или да ме радва. Луксозна е всяка жена, която малко или много се поддържа и държи на визията си”.

Източник: в. 24часа