Възрастен мъж с хавайска риза, плетена шапка и китара озвучи автобус 211 в съботния ден. Репертоарът на „пътуващия” музикант включваше няколко песни от стиловете Prise and Worship. „Алилуя, Иисус е победител” и „Бог да благослови пътуващите в 211” бяха сред възгласите, които музикантът отправяше, докато кротко стоеше на седалка в автобуса. Със своите музикални парчета обаче той изказваше не само религиозните си виждания, но и геополитическите си и обществени нагласи. Не пропусна и любовната тематика, като засвири и популярната сред влюбените хора лирична песен „Je t'aime” на Лара Фабиан.

Човекът с китарата всъщност е около 80-годишният Михаил, който навремето е работил като зъботехник. А градският транспорт далеч не е най-любопитното място, където му се е случвало да изпълнява български християнски песни.
„Аз пея навсякъде, вече 45 години”, сподели Михаил пред репортер на BurgasInfo.
Свежият стил, забавен подход и най-вече благословията към пътуващите предизвикаха положителното отношение както на контрольорката, така и на пътуващите в автобуса, които не само не се възмутиха от живия съпровод, но дори снимаха музиканта за спомен.