C-BLOCK и DOWN LOW се качват за първи път на една сцена. Поводът е концертът по случай 5 години радио POWER FM, мястото е Бургас, денят е 29 май. Звездите са вече в България, заредени с много положителни емоции, които ще предадат на всички слушатели на радиостанцията и почитателите им от цялата страна.

Още със стъпването си на българска земя, C-BLOCK и DOWN LOW записаха поздравителен клип, в който анонсират участието си с хъс за страхотен купон .

Това не е единствения подарък, който от радио Power FM са подготвили за слушателите си, за рождения си ден. Организацията предвижда тридневно парти, в рамките на три концерта, с начален час 20.00 часа на площад „Тройката”, в Бургас. Участници в купона, освен C-BLOCK и DOWN LOW, са и любимите български музикални звезди МИРО И DEEP ZONE PROJECT. Концерите са безплатни за всички, нужно е само добро настроение!

Забавлението стартира още тази вечер – 27 май, 20.00 часа на площад Тройката с МИРО и подгряващите го DJ MAX, ДИМИТЪР АТАНАСОВ

В събота вечер за всички фенове на радиостанцията на празничната сцена забиват DEEP ZONE PROJECT, с подгряващи артисти HOODINI, ДОБРИ МОМЧЕТА , FANG и DJ POKERA.

А в неделя пред публиката излизат взривоопасните звезди от 90-те C-BLOCK и DOWN LOW- за първи път заедно на една сцена, със специалното участие на РАП НАЦИЯ, DJ FED и танцьорите от спортен клуб БЛЯК СТАЙЛ ДЮН, страхотните БЛЯК СТАЙЛ КРЮ, ФОРСАЙТ КРЮ, ДЪ НЕКСТ КРЮ. Очакват ви незабравими моменти, за които после ще разказвате.

И това отново не е всичко. Рожденникът POWER FM организира афтърпарти за всички свои слушатели, клиенти и приятели, непосредствено след заключителния концерт на 29 май в местния BAR Kashmir. Там ще са звездите на Радио Power FM, водещите – Силви, Деси, Милен, Иво, Манол и Петър Генчев. Специални гости ще бъдат C-BLOCK и DOWN LOW, както и Румънеца от дуета “Румънеца и Енчев”.

Защото така се празнува рожден ден! Със страхотни концерти в три вечери с водещи български и любими световни изпълнители! C-BLOCK, DOWN LOW, МИРО И DEEP ZONE PROJEKT идват в Бургас, специално за вас - всички слушатели на станцията. Емоция, достатъчна за положителния заряд на всички по цялото южно Черноморие, събрана в сърцето на Бургас!

И това не е всичко! Изненадите от радио Power FM тепърва предстоят!