Собственици на изгубено куче организират хайки за издирването му в бургаския ж.к. „Меден рудник“, които обаче засега са безуспешни. Хората предлагат награда за всекии, който може да им даде достоверна информация или върне домашния им любимец. Кучето се казва Рой и е изчезнал на 15 май.

„Помогнете да намерим Рой! Той е изчезнал на 15 май в района на местността Шилото в ж.к. „Меден рудник“. На 18 май е забелязан начело на глутница в района на пицария „Грация“, няколко дни по късно деца са го видяли в двора на ОУ „Найден Геров“. Предполага се, че се намира в района на селото в комплекса.

В неделя местни жители са направили хайка, за да го открият и приберат, но безуспешно. Моля ви, добри хора, помогнете, попитайте съседите си.

Предлагаме добро възнаграждение за онзи, който успее да ни даде достоверна информация или ни го предаде. Възможно е да се появи в ж.к. „Славейков“, където живееше няколко месеца. Рой е чипиран, което прави невъзможно неговото продаване или извеждане извън страната. Полицията е уведомена за неговото изчезване, така че който го е прибрал без да ни уведоми, ще бъде бъде смятан за човек, който се е опитал да го открадне. Помогнете!“, зоват собствениците.